ŠTO JE TO ESTETSKA STOMATOLOGIJA?

 

Pojam koji danas primarno susrećete kada je riječ o zubima je upravo estetska stomatologija. Ne radi se zapravo o nekoj posebnoj grani stomatologije, već pojmu koji objedinjuje gotovo sva područja dentalne medicine u cjelinu kojoj je primat da uz oralnu rehabilitaciju postigne estetski što savršeniji izgled osmijeha. Estetska stomatologija je zapravo dentalna umjetnost.


KAKO SE JE RAZVILA ESTETSKA STOMATOLOGIJA?

Estetska stomatologija je nastala kao odgovor na moderno poimanje lijepog osmijeha. Kada zamišljamo lijep osmijeh pred očima nam je zdrav, pravilan, mladenački svjež, blistavo bijeli osmijeh. Suvremeni razvoj dentalne industrije te razvoj dentalne medicine kao biomedicinske znanosti, ali i umjetnosti omogućili su nam materijale (npr. kompozitni materijali za ispune, bezmetalna keramika za keramičke ispune, ljuskice, krunice, mostove, novi adhezijski materijali za cementiranje, materijali za izbjeljivanje…) tehnološke postupke (npr. kompjuterizirana CAD/CAM tehnologija) i protokole koji su nam na raspolaganju da Vam ostvarimo taj san o savršenom osmijehu.


ZAŠTO JE VAŽNA ESTETSKA STOMATOLOGIJA?

Kao što smo već nekoliko puta napomenuli zdrav i lijep osmijeh je bitan za zdravlje cijelog tijela, ali i za Vaše samopouzdanje jer brojna istraživanja upravo pokazuju da je donja trećina lica ta koja prva privuče pažnju sugovornika u komunikaciji.  Estetska stomatologija nudi mogućnost ostvarenja sna o tom zdravom i lijepom osmijehu.


ZAŠTO ZDRAVLJE I LJEPOTU VAŠEG OSMIJEHA PREPUSTITI BAŠ NAMA?

Osjećaj za ljepotu i sklad osmijeha nije nešto što čovjek može naučiti. On je Božji dar. Postoje protokoli kojih se čovjek može držati da ostvari neki uniformirani pojam lijepog, ali ljepota je individualna. Lijep osmijeh je individualan, svako od nas je drugačiji i ta se ljepota osmijeha može postići samo ako svakom pacijentu podarite baš ” njegov” lijep osmijeh. To je ono čemu težimo, a vjerujemo da imamo osjećaj za lijepo.

Kada dođete kod nas na pregled, taj pregled nije samo dijagnostika stanja Vaših zuba, on je kod nas upoznavanje koje nam daje smjernice prema onome što je Vama lijepo i što Vi želite. A ako se odlučite na nas, mi ćemo dati sve da stvorimo BAŠ VAŠ SAVRŠEN OSMIJEH!

Evo još nekoliko razloga:
1. Imamo 20 godina radnog iskustva u estetskoj stomatologiji
2. Trudimo se da se u našoj ordinaciji osjećate ugodno i opušteno, bez ikakvog straha.
3. Poštujemo Vaše želje vezane uz zdravlje i ljepotu Vašeg budućeg osmijeha i trudimo se da su iste u potpunosti zadovoljene.
4. Naš je cilj ostvariti za Vas funkcijski i estetski savršen osmijeh.
5. Rad u ustima će biti bezbolan i siguran, truditi ćemo se da bude što ugodniji, a naša usluga u svakom pogledu što bolja.
6. Foto-dokumentacijom biti će sačuvana situacija prije i situacija nakon izrade svih estetskih radova.
7. U svakom trenu smo Vam dostupni za savjet i konzultacije putem mobitela, e-mail-a i društvenih mreža.
8. Trudimo se poštovati dogovorene termine.
9. Uz gotovinsko plaćanje nudimo mogućnost beskamatnog obročnog plaćanja: Zagrebačka banka: Visa i MasterCard do 24 rateVisa (Maestro) do 12 rata, Visa Premium (American) do 12 rata, Diners do 36 rata, Erste & Steiermärkische banka Visa  (Maestro) i MasterCard do 12 rata.
10. Ispred ordinacije postoji besplatan parking.

 

Udovoljavamo  li Vašim kriterijima, slobodno nam se obratite i ovdje rezervirate termin.

Ukoliko na ovim stranicama ne nalazite odgovor na neko pitanje vezano uz estetsku stomatologiju, dentalno zdravlje i dentalne usluge, slobodno nas kontaktirajte.

Stojimo Vam na raspolaganju!

|  Radno vrijeme

PON, SRI, PET 9:00-16:00
UTO, ČET 13:30-20:30


☎ +385(0)1 4822 137

Rezerviraj svoj termin ili pošalji upit!