GDJE SE NALAZIMO:

Privatna ordinacija dentalne medicine Patricia Marčetić dr. med. dent. nalazi se na Oranicama, na adresi Pavlenski put 7, 10 000 Zagreb.
Nije nas teško naći, bilo da se odlučite na gradski prijevoz (tramvaj broj : 17 u smjeru Prečko, ZET bus linija 134 Črnomerec-Prečko, linija 115 Ljubljanica-Špansko), ili do nas dolazite osobnim vozilom (ispred ordinacije postoji besplatan parking).

 

TIM KOJI ĆE SE BRINUTI O VAMA:

Osnovni tim koji će se brinuti o vama čine mr. sc. Patricia Marčetić, dr. med. dent. te dentalni tehničari i asistenti: Violeta Jozić Brezak, mag. oec. i Ana Novina Škreblin.
Mi smo ordinacija koja se doista trudi da se u njoj pacijenti osjećaju ugodno, opušteno i sigurno. Dati ćemo sve od sebe da usluga koja će vam biti pružena bude kvalitetna u svakom pogledu.

Patricia Marčetić

Naša doktorica je perfekcionist, esteta, ne voli da pacijenta nešto boli, puno objašnjava... tako da možete biti sigurni da će vas opustiti, riješiti straha i da će dati sve od sebe da vaš osmijeh bude onakav kakav vi želite na izlasku iz ordinacije. Ako o njoj želite saznati više...

Nakon završene srednje škole za dentalne tehničare diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom studija radi kao dentalni  asistent u poznatim zagrebačkim ordinacijama dentalne medicine te se postepeno usmjerava u smjeru minimalno invazivne i estetske stomatologije. Nakon završenog pripravničkog staža u Domu Zdravlja Trešnjevka II i Stomatološkom fakultetu četiri godine radi kao zamjena u područnoj ordinaciji Doma zdravlja Istok na Borovju. Magistrirala je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te stekla akademski stupanj magistar znanosti iz područja biomedicine i zdravstva polje dentalne medicine. Narednih godina radi u jednoj od eminentnijih privatnih ordinacija dentalne medicine u Zagrebu čiji je rad primarno usmjeren dentalnoj estetici. Uz stalno usavršavanje na domaćim i stranim seminarima i kongresima stiče između ostalog znanje i praksu u 3D navođenoj implantologiji i dermalnim filerima. Članica je Hrvatskog liječničkog zbora, ESCD (European Society of Cosmetic Dentistry, te HDEM (Hrvatskog društva estetske dentalne medicine). Govori engleski i služi se talijanskim i njemačkim jezikom. Nakon petnaestogodišnjeg radnog iskustva postaje voditeljica i osnivačica vlastite privatne ordinacije dentalne medicine koja počinje s radom početkom siječnja 2013. godine.

Violeta Jozić Brezak

Violeta osim što Vas kao i Ana povremeno čuva s lijeve strane, radi i kao menadžer naše ordinacije. Ona će najvjerojatnije biti ta s kojom ćete dogovarati termine dolaska, ona će vam pisati predračun, isto tako stoji Vam na raspolaganju kao i Patricia za sva pitanja i savjete. Ako o njoj želite saznati više...

S njom ćete najčešće komunicirati preko telefona, e-mail-a i društvenih mreža. Završila srednju školu za dentalne tehničare. Nakon obavljenog pripravničkog staža i položenog državnog ispita desetogodišnje radno iskustvo stječe kao dentalni asistent  u eminentnim privatnim ordinacijama te se uz to bavi marketingom, administrativnim i financijskim poslovima. Završila je diplomski studij Ekonomskog fakulteta (smjer Poduzetništvo) i Web Marketing Akademiju. Govori engleski i služi se talijanskim jezikom. Stručno se usavršava na domaćim i stranim seminarima. Članica je u povjerenstvu HKDM te je u  strukovnom razredu dentalnih asistenata. Predavačica i moderatorica  na domaćim stručnim seminarima.

Ana Novina Škreblin

Najčešće će ona biti ta koja će bit s Vaše lijeve strane i brinuti se o vama i pomagati Patriciji dok radi. Ona će slikati vaše zube prije i poslije, tako da ovjekovječi vaš sretan osmijeh. Ako o njoj želite saznati više...

Završila srednju školu za dentalne tehničare. Nakon obavljenog pripravničkog staža i položenog državnog ispita radi kao dentalni tehničar. Posljednjih četrnaest godina radno iskustvo stječe i kao dentalni asistent u eminentnim privatnim ordinacijama. Govori engleski i služi se talijanskim jezikom. Stručno se usavršava na domaćim i stranim seminarima. Članica je u povjerenstvu HKDM te predavačica na domaćim stručnim seminarima.

 JOŠ PONEŠTO O NAMA:

Dugo radimo zajedno i za nas se stvarno može reći da smo gotovo više obitelj nego profesionalni tim. Nismo uštogljeni i trudimo se da je naš pristup istovremeno profesionalan ali i opušten jer nam je cilj da se pacijenti kod nas osjećaju isto tako opušteno i sigurno.

Sve u svemu trudimo se da smo ordinacija bez boli i straha.

 

NAŠ CILJ I MOTO:

Cilj nam je na što ugodniji, bezbolniji, minimalno invazivan način ostvariti prirodan, funkcionalan i estetski savršen rezultat.
Vaše zadovoljstvo, Vaš zdrav, sretan i lijep osmijeh naša su jedina misija.

 

JESMO LI MI ORDINACIJA ZA VAS:

Pa da ponovimo:

 • ako se želite osjećati ugodno, a opušteno
 • ako Vam je važno da je Vaš rad izrađen iz suvremenih, kvalitetnih i provjerenih materijala
 • ako Vam je bitno da su vam u startu ponuđene sve moguće opcije koje nam za Vašu situaciju stoje na raspolaganju
 • ako Vam je važno da su vam sve te opcije detaljno objašnjene tako da sami  lakše možete donijeti odluku
 • ako patite od dentofobije (straha od zubara) i želite se tog straha riješiti
 • ako Vam je važno da vam se zubi kvalitetno liječe, ali isto tako Vam je uz povratak funkcije važna i   estetika
 • ako Vam je važno da Vam je objašnjena svaka faza rada
 • ako Vam je važno da konačni rad bude rađen dok Vi niste apsolutno zadovoljni
 • ako Vam je važno da je Vaša ordinacija ona koja će vas pratiti cijelo vrijeme, upozoriti Vas kada je vrijeme da dođete na kontrolu, koja će Vam slati edukativne tekstove, obavijesti o novim uslugama i specijalnim pogodnostima
 • ako Vam je važno da je Vaše mišljenje, zdravlje, raspoloženje bitno, u kojoj možete šutjeti ako Vam se ne priča, isto tako ispričati nam Vama nešto važno …
 • ako Vam je važno da Vam kirurške i ortodontske usluge u ustima obavljaju samo vrhunski specijalisti
 • ako Vam je važno da rad u Vašim ustima bude bezbolan, siguran i što je moguće ugodniji
 • ako Vam je važno da u toku izrade Vašeg konačnog rada budete uvijek adekvatno opskrbljeni nekim oblikom estetskog provizornog rada
 • ako Vam je važno da se vremenski poštuju Vaši dogovoreni termini te da se termini prilagođavaju Vama
 • ako Vam je važno da je foto-dokumentacijom sačuvana situacija prije i situacija nakon izrade Vašeg rada
 • ako Vam je važno da smo Vam u svakom trenu dostupni za savjet i konzultacije putem mobitela, e-mail-a i društvenih mreža.
 • ako Vam je važno da imate mogućnost i obročnog beskamatnog plaćanja
 • ako Vam je važno da svoje osobno vozilo možete parkirati ispred ordinacije (besplatan parking)
  Da, ako Vam je sve to važno MI SMO ORDINACIJA ZA VAS!!!

Ako možda imate neko pitanje o našem timu, ordinaciji, dentalnom zdravlju i dentalnim uslugama a na ovoj stranici na njega niste našli odgovor slobodno nas kontaktirajte.

|  Radno vrijeme

PON, SRI, PET 9:00-16:00
UTO, ČET 13:30-20:30


☎ +385(0)1 4822 137

Rezerviraj svoj termin ili pošalji upit!