Škripite zubima? Hrčete? Potrošeni su Vam zubi?

Educirajte se i učinkovito riješite svoje probleme.

 

Udlaga = jednostavno sredstvo koje rješava puno problema

 

Danas puno ljudi pati zbog parafunkcijskih noćnih kretnji (npr. stiskanje, škripanje zuba). Kod pacijenta se javlja bol u žvačnim zglobovima, žvačnim mišićima, mogu se javiti i glavobolje. Zubi se troše, gube svoju visinu, oblik, mogu se javiti i cervikalni defekti (ogoljeli zubni vratovi).

Faze izrade noćnih udlaga

Faze izrade noćnih udlaga

Trošenje zuba postepeno utječe na sniženje zagriza koje se očituje i na izgledu lica. To je „noćno trošenje zuba“ vrlo često povezano s dnevnim stresom i zapravo je način na koji se naš organizam u opuštenom nesvjesnom stanju s njim nosi. Na te kretnje ne možemo utjecati, ali možemo zaštititi svoje zube od daljnjeg trošenja. Jednostavno sredstvo koje nam to omogućuje su noćne udlage.

Udlage služe i za očuvanje postignutog položaja zuba nakon završene ortodontske terapije, preporučuju se i nakon izrade protetskih radova. Postoje i udlage koje služe kao zaštita zuba kod sportaša, te udlage koje se koriste kod pacijenata koji pate od hrkanja u snu i apneje.

Pomoću ovog upitnika ćete saznati

  • Imate li probleme koje zahtijevaju korištenje nekog od oblika zaštitnih udlaga
  • Koja je od zaštitnih udlaga idealna za Vas

Za ispunjenje potrebno je maksimalno 2 min. Pitanja su jednostavna (moguć jedan ili više odgovora na jedno pitanje), odvojite nekoliko minuta za sebe i otkrijte kako lako možete ukloniti brojne probleme vezane uz zdravlje i stanje Vaših zuba. Svi koji ispune upitnik dobivaju BESPLATAN PREGLED I KONZULTACIJE.

 

Step 1 of 2

|  Radno vrijeme

PON, SRI, PET 9:00-16:00
UTO, ČET 13:30-20:30


☎ +385(0)1 4822 137

Rezerviraj svoj termin ili pošalji upit!