savršen osmijeh

1. PRVO I OSNOVNO: HIGIJENA, HIGIJENA, HIGIJENA

Perite svoje zube svaki dan barem dva-tri puta, najvažnije je kvalitetno zube oprati prije spavanja. Izaberite soft četkicu koja će biti nježna i prema Vašem zubnu mesu. Svakako koristite zubni konac za održavanje higijene međuzubnih prostora, a po potrebi i interdentalnu četkicu.

2. REDOVNA KONTROLA KOD DOKTORA DENTALNE MEDICINE

Prekontrolirajte stanje svojih zuba svakih 6-12 mjeseci. Redovna kontrola kod doktora dentalne medicine osigurat će Vaše zube dulje zdravim i lijepim. Svakih 6 mjeseci dobro je doći na profesionalno čišćenje zubnog kamenca, a i sve promjene na Vašim zubima biti će uočene u početnom stadiju kada je sve moguće riješiti bezbolnije, jednostavnije a time i jeftinije.

3. BLISTAVO BIJELI OSMIJEH

Za blistavo bijeli osmijeh radije se odlučite na profesionalno čišćenje i izbjeljivanje zuba u ordinaciji dentalne medicine. Ono će tada biti provedeno sigurno, kvalitetno i bez neželjenih posljedica.

4. ZUBI SLUŽE SAMO ZA…..

Vaši zubi nisu alat za druge stvari osim za jelo, govor i lijep osmijeh, ne odgrizajte s njima tvrde stvari, ne otkidajte i ne otvarajte vrećice, boce…

5. HOLLYWOODSKI OSMIJEH

Ako pak niste zadovoljni izgledom svog osmijeha ne očajavajte. Danas postoji niz načina kojima se Vaš osmijeh može učiniti savršenim od onih jednostavnijih, financijskih povoljnijih kao što su izbjeljivanje, kompozitne rekonstrukcije (free-hand bonding) do trajnih, kvalitetnih kao to su ljuskice, krunice
Važno je nešto poduzeti!!! Ako je Vaš san lijep osmijeh, a vjerujte niste jedini jer prvo što zamijetimo u komunikaciji s drugim ljudima upravo je osmijeh, pokrenite se i učinite nešto za sebe, svoje zdravlje i ljepotu.