SIMPLYSMILE CLEAR ALIGNER

Što je to simplysmile aligner?

SimplySmile je mobilni prozirni aparatić za zube koji ispravlja zube pomoću seta gotovo nevidljivih udlaga koje su napravljene za svakog pacijenta individualno uz vodstvo najboljih specijalista ortodoncije u Hrvatskoj. Riječ je o ortodontskoj terapiji aparatićem koji većina ljudi uopće neće primijetiti jer je praktički nevidljiv. Osim što je transparentan, ugodan je za nošenje i lako se skida


Može li se svaka ortodontska terapija riješiti ovim oblikom terapije?

Ortodontska terapija Simply Smile alignerima ima neka svoja ograničenja stoga je nužno prije početka terapije uzeti otiske/scan čeljusti te određene fotografije koje se šalju na analizu specijalistu ortodoncije.


Kakav je tok terapije simply smile prozirnim aparatićem

Nakon analize vaših otisaka, fotografija i ortopana od strane specijalista ortodoncije u laboratoriju će se uz pomoć najsuvremenijih CAD/CAM tehnika, 3D printera te skenera napraviti plan terapije i izraditi set prozirnih aparatića (alignera). Plan terapije, tijek terapije kao i njegov predviđeni rezultat biti će vam predočen u obliku kompjuterske vizualizacije prije samog početka terapije. Kod predaje prvog aparatića biti će vam po potrebi na zube postavljeni i drugi gotovo nevidljivi elementi, dane upute i set prozirnih aparatića (alignera). Napredak terapije biti će praćen vašim redovitim kontrolama, a po završetku terapije biti će za vas izrađeni prozirni reteineri koji će čuvati postignuti rezultat ortodontske terapije.

Koje su prednosti simplysmile clear alignera?

  • Prozirni

Prozirni su i pomažu vašim zubima da se pomaknu u savršeni položaj.

  • Mobilni

Savršeno odgovaraju vašim zubima i moguće ih je skinuti kad god želite. Neće utjecati na vaše životne navike niti na vašu oralnu higijenu.

  • Efikasni

Garantiraju Vam najbolji mogući ishod u kratkom vremenu. Redovnim kontrolnim pregledima osigurava se kvalitetan nadzor nad tijekom terapije.

  • Udobni I bezbolni

Proizvedeni su od specijalne medicinski odobrene plastike koja savršeno prianja na vaše zube. SimplySmile aligneri su ugodni za nošenje i ne uzrokuju bol.

  • Jednostavno održavanje oralne higijene

Puno je jednostavnije nego kod fiksne ortodontske terapije, jer svoj prozirni aparatić jednostavno skinete i u mogućnosti ste održavati idealnu oralnu higijenu

  • Rijeđe kontrole

Potrebno je tek nekoliko kontrolnih pregleda u toku ortodontske terapije što je posebno pogodno za pacijente kojima n ije moguće doći u ordinaciju na kontrolu svakih 6-8 tjedana kao kod drugih ortodontskih terapija.

  • Pogodne za putnike, sportaše I glazbenike puhačkih instrumenata
  • Nema hitnih stanja

U toku terapije se ne može dogoditi ništa sa samim alignerima što bi zahtijevalo hitan odlazak u ordinaciju

  • Mogućnost privremenog prekida terapije

Ako je to nužno terapija se privremeno jednostavno može prekinuti i ponovno nastaviti kada to vama bude moguće


Koliko traje terapija?

Vremenski rok terapije je individualan i sastoji se od određenog broja (faza) prozirnih aparatića (alignera). Svaka faza traje 7 dana i svakoj fazi odgovara određeni aligner. Kako mijenjate faze, vaši zubi se postepeno pomiču u željeni položaj. Efikasnost terapije je usko vezana s nošenjem pojedinog alignera 22 sati dnevno. Alignere pritom možete skinuti u bilo kojem trenutku. Na kraju terapije imat ćete osmijeh kakav ste oduvijek željeli.


Kako koristiti simplysmile clear aligner?

NOSITE svaki dan po 22 sati, tijekom dana i za vrijeme spavanja.
NE NOSITE kad jedete, prilikom pranja zuba i prema vlastitoj potrebi. Uz pridržavanje ovih jednostavnih pravila, u većini slučajeva ravne zube i potpuno novi osmijeh imat ćete za samo par mjeseci.


Zašto se odlučiti na izradu SimplySmile alignera baš u našoj ordinaciji:

Imamo 20 godina iskustva u radu.
Trudimo se da se u našoj ordinaciji osjećate ugodno i opušteno, bez ikakvog straha.
Koristimo materijale visoke kvalitete.
Rad u ustima će biti bezbolan i siguran, truditi ćemo se da bude što ugodniji, a naša usluga u svakom pogledu što bolja.
Foto-dokumentacijom Vaša početna situacija biti će sačuvana prije izrade i situacija nakon izrade.
U svakom trenu smo Vam dostupni za savjet i konzultacije putem mobitela, maila i društvenih mreža.
Trudimo se poštovati dogovorene termine.
Ispred ordinacije postoji besplatan parking .
Ukoliko nam želite pokloniti svoje povjerenje ovdje možete rezervirati svoj termin.

Ako na ovim stranicama niste našli odgovor na pitanja vezana uz SimplySmile clear alignera, dentalno zdravlje i druge dentalne usluge slobodno nam se obratite.

Stojimo Vam na raspolaganju!

|  Radno vrijeme

PON, SRI, PET 9:00-16:00
UTO, ČET 13:30-20:30


☎ +385(0)1 4822 137

Rezerviraj svoj termin ili pošalji upit!